Efter en ruschig morgon när matte ropade till lillhusse nåt om att sova för länge ( kan man göra det?)  så rasslade det till och sen gick halva flocken upp i rök. Innan matte svischade ut genom dörren så pussade hon mig på nosen och viskade i mitt öra – kommer snart ( snart, va ä de?). Nåväl borta med vinden var iallafall både matte, lillhusse, och den svarta lilla hunden som kallas Biira. Som tur var blev både husse och den riktiga hunden Pawa kvar hemma.

Husse förklarade att de skulle komma tillbaka efter att matte jobbat och Hugo varit klart i skolan, så jag gissar att det är ok.

Lite tråkigt blev det kanske eftersom den som är mest fart på är lillhusse, och storhusse inte alls är lika snabb att springa när man biter i fötter och försöker få fart på honom!!!!!hugo-och-rally

 

 Men vi har trots allt haft en riktigt mysig dag bara vi tre.

Inne är Pawa ganska tråkig och hon grymtar nåt om att man inte får härja runt inomhus, men när hon är ute är hon mycket roligare. Då får man hoppa och klättra på henne och hon verkar till och med tycka att det är kul.

MATDAGS! Det får man inte missa!!!!!!! Återkommer med mer rapporter.

Annonser