Så har jag då varit en halv dag till på jobbet. Helt ok ställe faktiskt att vara på iallafall nu när de har stängt för hålet så att jag inte behöver gå vilse in under nån hylla igen! Jag och Pawa åkte in till jobbet med husse efter att ha haft en softar förmiddag.trott

Det  är mycket som ska hinnas med även här hemma! Husse behöver hjälp med att plocka ur diskmaskinen, och det vet väl de flesta av er att diskmaskinen den är jag duktig med. Sen ska tvättmaskinen tömmas och det är heller ingen lek………………….. enligt husse. Jag tycker att det är jättemycket lek, särskilt om man kan få tag på nåt kul och rusa iväg, för har jag tur så hakar syrran på………………………. 😉

Sen ska ju soporna tömmas, men där får jag bara titta på för husse är rädd att jag ska hitta på rackartyg, jag fattar inte vad han menar!!!!!

soppase

Innan vi sen ger oss av ska vi ju hinna leka lite också, och nu är det inte bara husse som ger sig in i leken utan jag har även fått fart på ”tanten” Pawa!!!!!!

Hon tycker egentligen att det är lite kul med mig, bara hon får bestämma vad vi ska leka med. Annars så ligger hon och tjurar och låtsas vara sur.

rally-pawa

Mer rapport om min eftermiddag på jobbet kommer senare.

Annonser