Att det är jobbigt att jobba vet väl alla, men hur jobbigt är det för en liten valp?

Inte speciellt faktiskt!!!!  Jag tycker att jag har det riktigt soft på jobbet. Tyvärr har ju inte matte lyckats komma ihåg kameran än, men det kommer var så säker!

Det brukar börja med att jag kollar igenom hur mycket tuggvänliga grejor som lämnats kvar i personalutrymmena. Det kan vara foppatofflor, väskor eller annat som kan vara roligt att leka med. Den brukar jag se över avloppen. Det finns 3 st golvbrunnar  och alla har lock som skramlar jätteroligt när man far runt med dom!!!! När man lyft undan locken så är det en plastmojäng där nere som är som nåt slags filter. De måste kollas av och tas bort dammråttor och liknande ifrån, och eftersom det är vatten därnere brukar jag även passa på att svabba runt lite med det. Stillastående vatten är inte bra!

Fattar bara inte varför Annica (mattes kompis) muttrade  så när hon kom ner från butiken? Hon borde väl vara glad när jag hjälper till!

På tal om vatten. Jag fixade ju storstädning på mattes kontor igår också! Lilla jag, som är så oskyldig fick ju skulden för att någon (matte) hade lämnat en 10 liters hink fylld till hälften med vatten inne på hennes kontor. Jag kan väl inte hjälpa att jag bara måste kolla vad som fanns längst ner på botten i den. Sen var den ju så vinglig att bara för att jag ställde framtassarna på den så tippade den!!!!!!!!!!!!!!!!!

Splash sa det och sen rusade matte iväg och kom tillbaka med en av mina favoritleksaker SKURMOPPEN!  Men tro inte att jag fick leka med den inte! Nädå, efter att jag attackerat den några gånger så åkte man in i buren. Matte sa att det var helt hopplöst med mig hängandes kanandes!  Trams! Jag som bara ska hjälpa till!

Tur att husse kom och hämtade mig igen på eftermiddagen så att vi kunde ta en liten mysig tupplur! För även om jag vilar en hel del mellan varven går det inte upp mot att mysa hemma!

tupplur

Annonser