Idag har vi haft kanonvarmt här i Ö-vik. Bortsett från att det blåser från havet och kyler lite så har det varit superhärligt. Vår dag började med att nåt knas ringde och väckte oss alldeles för tidigt och sen inte sa nåt. Irriterande fräste matte, och sen var det dags att börja den dagen. Vi hade inte nåt speciellt att utföra så det blev en dag i slöhetens tecken.

Att sitta ute på balkongen och sola sig medan husse och matte dricker kaffe är inte helt fel. Man ser så bra där och kan hålla koll på alla som går och cyklar förbi. Efter en liten promenad och tidig middag åkte vi ut till ”morfar”. Där skulle matte tvätta bilen och smeta på nåt som kallades för vax. Hela den silvriga bilen blev alldeles vit och jag undrade om matte visste vad hon gjorde. Var det verkligen en bra idé det där? Nog var det snyggare när den var silver!

Efter en kaffepaus så gick de ut till bilen igen och gnuggade med nån trasa och vips var den jätteblank och jättesilvrig igen! Som trolleri!!!!  Jag och Pawa fick springa runt och kolla in omgivningen, men när sedan husse skulle tvätta sin bil fick vi hoppa in mattes bil igen.

Han ville inte att vi skulle jaga vattenstrålen! Det är visst inte så skönt att få en högtrycksstråle över nosen sa han…………………….

Nästa vecka ska vi flytta ut till stugan. Åh, vad jag längtar!

Annonser