Tänk att nu har man så mycket att göra att man inte hinner med det här med bloggen!!!! Ni ska veta att jag saknar er allihopa. Matte och husse har fått semester nu ,så vi har det ledigt och skönt hela  dagarna.

Vi har hunnit med en hel del sen vi hördes sist, och det roligaste var att fira midsommar…………. eller not! Vet ni vad matte gjorde?

Hon släpade hem en massa hundgårdssektioner och byggde ihop en rastgård åt oss fyrfota på midsommarafton!!!!!!! Av alla dagar på året, när man ska umgås, äta gott  och vara glad, så fick hon för sig att vi kanske skulle få vara där!!!! Kul?!

Nej, så synd om oss är det inte, och vi måste inte vara där så ofta heller, och den är ca 3 meter från uteplatsen, så inte är vi ensamma heller! Det är bara för att inte matte ska få nackspärr när hon försöker hålla reda på oss allihopa. Särskilt när kompis Bengt och hans Siba är och häslar på! Hon och jag kan ju det här med att leka! Antingen har vi brottningsmatch eller så har vi dragkamp med den gamla fotbollen, eller så har vi kapplöpning runt huset. När man blir tillräckligt varm tar man bara en sväng ner till sjön och svalkar av sig lite. Jag fattar bara inte varför matte gormar när vi springer in för att skaka av oss lite……………………? 

Sköt om er allihopa, nu ska vi hämta lillhusse på fotbollsträning.

Annonser